JAG GÖR BOKMÄSSAN

Glad fredag! Idag kommer jag för andra dagen i rad att hänga på bokmässan. Det ingår som en del i min text & bildutbildning och vi får tillgång till alla seminarier osv. Kul men också jäkligt energikrävande. Jag har varit på svenska mässan tidigare men aldrig på ett så här stort arrangemang med så otroligt mycket folk. En ganska överväldigande upplevelse om jag ska vara ärlig. Mitt usla lokalsinne gör också att jag har lite svårt att orientera mig och har varit vilse mer än en gång. Borde dock gå lite bättre idag. 
 
Som ni kanske ser om ni tittar riktigt noga så har jag också dragit på mig ett fett munsår vilket är mer regel än undantag när jag har en lite stressig period. För er som aldrig haft munsår kan jag meddela att det inte bara ser gräsligt ut utan det gör också riktigt jävla ont. Trots det tror folk av någon sjuk anledning att en inte är medveten om att en går runt med ett pulserande köttsår över halva munnen och måste därför kommentera saker i stil med "oj du har något där?" Som om jag inte visste det liksom.  Så hett tips, om ni ser någon med herpes så kan jag med 99,9% säkerhet säga att personen själv är medveten om detta och ej behöver upplysas. Nog om det.
 
Jag vill avsluta med att önska alla en trevlig helg! Adios  
 
1 Linda:

skriven

Vill bara inflika att det nog oftast är menat väl när det påtalas. Kan bara tala för mig själv men ser jag att det är ett munsår påpekar jag det inte men ibland ser det faktiskt ut som smuts eller dylikt och då påpekar jag det, få jag gärna velat att någon gjort mig varse om jag går runt med smuts i ansiktet. /aldrig haft herpes och har därmed svårt att "känna igen" när det är munsår

Svar: Jag tvivlar inte en sekund på att det är av välmening och brukar inte göra en stor grej av det. Kan säkert se olika ut för olika personer och därför misstas för något annat men eftersom jag själv får stora blåsor har jag lite svårt att se hur människor kan missta det för "smuts" :) . Är i allmänhet positivt inställd till att göra människor uppmärksamma på exempelvis mat mellan tänderna eller toapapper som fastnat under skon och vill själv att folk skulle säga till mig. Däremot tycker jag att vissa människor ibland har en tendens att kommentera folks kroppar, utseende och "defekter" på ett ganska kränkande sätt och det vänder jag mig lite emot. En måste inte alltid säga det som dyker upp i huvudet.
Jenny Pettersson

Kommentera här: