UPPDATERING FRÅN LIVET

Hallå eller! Det var inte igår jag var här inne och uppdaterade. Jag måste säga att jag haft lite abstinens det senaste för jag saknar bloggandet. Ska försöka göra det till en liten del av vardagen igen för det är så kul. Idag är sista dagen på Textproduktion 3 och jag har skickat in alla uppgifterna och är således ledig. Vad passar då bättre än en liten sammanfattning från de senaste händelserika veckorna...
 
 
Vi kan börja med att prata om vår boendesituationen, för där har det hänt grejer kan jag säga! Vi har på bara några veckor hunnit köpa en ny lägenhet, haft vising av vårt lilla radhus och nu är budgivningen i full gång. I slutet av april blir vi alltså återigen hisingsbor vilket känns helt fantastiskt. Vi har trivts bra i huset men saknar Göteborg och närheten till allt. Det kommer också bli mycket närmare för mig till det nya jobbet vilket såklart har varit en stor del i att flytten blivit av så snabbt. 
 
 
 
 
 
Just nu är huset skinande rent och fyllt med blommor efter två dagar med visining. Jag går runt och försöker njuta av sista tiden men i tankarna har jag redan flyttat in i nya lägenheten.
 
 
Vad sysselsätter jag mig annars med då?
Idag har jag jobbat i en och en halv månad som webbredaktör. Det är en tjänst på 60 procent som jag kombinerar med mina studier. Det fungerar superbra men tempot har gått från lite härlig vardagslunk till rakt in i kaklet på bara några veckor och det är såklart en omställning. Men jag trivs väldigt bra med att få varva det praktiska med studier och jag känner mig mycket mer trygg inför framtiden. Sen är det inte helt fel att få lön in på kontot. Misstänker dock starkt att pengarna inte kommer bli långvariga där med tanke på flytten och att vi har en del renovering framför oss. Sitter och injicerar inredning rakt in i blodet för tillfället och drömmer om diverse färgkoder, tapeter och kakelplattor, så jävla kul!
 
Det var nog det jag hade att berätta för den här gången. Hoppas nu uppskattade den lilla uppdateringen och så hörs vi snart igen. So long. 
1 Nastasja:

skriven

Jag uppskattar uppdatering!!! Woooo, är så jävla pepp på att se allt ni ska hitta på i nya läggan.

Svar: Åh va kul att höra :D
JENNY PETTERSSON

Kommentera här: